Pátra po dvoch nezvestných mužoch z Vranova nad Topľou

03.12.2010 Celý región

Vranov nad Topľou 3. decembra (TASR) – Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po dvoch nezvestných osobách z Vranova nad Topľou.
Zástupca hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik informoval, že nezvestný je Jozef Ušala, na ktorého Okresný súd v Pezinku vydal príkaz na zatknutie pre trestný čin vydierania.
Okresný súd Bratislava III tiež na neho vydal príkaz na zatknutie pre prečin zanedbania povinnej výživy. Menovaný sa v mieste trvalého bydliska nezdržiava a polícii nie je známy jeho súčasný pobyt. Polícia nepozná popis Jozefa Ušalu, ani popis jeho oblečenia.
Policajný zbor tiež žiada občanov o pomoc po pátraní po nezvestnom Marekovi Lovasovi, na ktorého Okresný súd v Humennom vydal príkaz na zatknutie pre prečin zanedbania povinnej výživy. Lovas je tiež trestne stíhaný pre trestný čin krádeže.
Džobanik dodal, že v prípade, ak majú občania akékoľvek poznatky o hľadaných osobách, majú to oznámiť na najbližší útvar Policajného zboru, resp. na oddelenie pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru vo Vranove nad Topľou. Informácie o nezvestných tiež môžu nahlásiť na známe telefónne číslo 158.
 

Vyberte región